torstai 15. lokakuuta 2015

Treeniä ja työharjottelupaikan löytämistä

No päätin kirjoittaa nyt jo vähän aikaisemmin kun sen verran tullu tässä taas pari viime päivää touhuttua. Eli nyt on ensi jakson(5vk) työharjoittelupaikat selvillä ja saan kaikki 30h per vk täyteen mainiosti. Olen pari päivää viikosta(ti, ke) Koirakoulu Kontaktissa harjoittelussa ja sitten ma, to ja pe olen Vantaan Opaskoirakoululla ja sitä odotan kyllä kuin kuuta nousevaa sillä opaskoirakoulun harjoitteluun sisältyy vaikka mitä. Pääsen vetämään pentukurssia, tekemään mahdollisesti kotikäyntejä jossain vaiheessa opaskoirakoulun pentujen hoitokoteihin ja pääsen myös sosialistamaan alle luovutusikäisiä pentuja ääniin ja erilaisiin pintoihin sun muihin asioihin. Saa nähdä miten harjoittelu lähtee käyntiin, ensi viikko on vielä koulua ja viikolla 44 alkaa sitten harjoittelu.


Mutta sitten vähän treeneistä. Otin tiistaina Orionin ja Briin matkaan, saivat odotella koulupäivän ajan autossa. Koulun jälkeen suunnattiin kaverin kanssa koiria hakemaan. Treenailin ensin Briin kanssa vähän tokojuttuja, lähinnä seuruuta, sivulletuloa ja luoksetuloa häiriössä. Pentu oli oikein pätevä. Sen jälkeen otettiin kaverin collie uroksen ja Briin kanssa ohitustreenejä vähän sillä kaverin toinen collie pelkää toisia koiria niin treenataan nyt melkein joka viikko sitten vähän sitä ettei kaikki koirat käy päälle. Bri oli taas vallan mainio kakara, otti hyvin kontaktia ja oli lopulta täysin välinpitämätön ja jos katsahti Leeviin niin sanoin vain, että "ohi" niin jatkoi matkaa normaalisti.

Orionin kanssa tuli treenailtua tokoa eli seuruuta jossa oli myös peruutusta, otin myös juoksusta maahanmenoa ja jätkä oli kyllä niin makee! Noutoa otettiin vähän ja liikkeestä istu alkaa sujumaan kivanoloisesti, tarvitsee vielä vain vähän rutiinia sen tekemiseen. Voittajan kaukoja hinkattiin sen lisäksi ettei se liikuttaisi jalkojaan vaan nousisi hissinä maasta seisomaan. Tein myös tokoilujen ajaksi Orionille jäljen ja se oli kerennyt sopivasti olemaan hetken jo maassa kun saatiin tokot loppuun. Teki kyllä taas niin mukavasti jäljen, todella tiiviisti oli nenä maassa ja jätti taas herkkuja väliin. Katellaan, jos sitä tässä vielä loppuviikosta tekis pidemmän jäljen sille.Rasmuksen kanssa ollaan touhuttu kotona vähän lelujen etsimishommia. Piilotin sille eilen leluja ulos ja toinen oli ihan onnessaan niitä etsiessään. Tykkäsi kyllä todella paljon eli tätä jatketaan joka viikko Rassen kanssa kun löytyi mukavaa tekemistä näin kotosallakin kun se ei kovin tokosta perusta ja agilitya ei viitsi tehdä kuin pari kertaa viikossa. Hyvää vastapainoa agilitylle tälläinen rauhallinen tekeminen missä joutuu keskittymään kunnolla. Oli kyllä väsynyt koira etsimisten jälkeen!

Videota neljän lelun etsinnästä, hyvin löytyi kaikki!

Mutta palaillaanpas taas kun on jotain kirjoitettavaa, adios!

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing this wonderful post. We enjoyed the very cute video of the toy hunt. Have a fantastic rest of your day and we hope you are all doing well.
    World of Animals

    VastaaPoista